匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

回復 #488 過客1 的帖子

禁就去玩下啦!
每市都有市,,,,,,,, 我完成轟炸後也去狂歡下(溝下仔)
小姐放心好大機會. 幾次在660樓上也站不穩.小姐點睇? 聞唔聞到陣〝囉〞味?
開始了 金市開始大反彈
別再沽了 順勢而為 !!

回復 #493 哇細拍狼 的帖子

回吐果幾蚊就叫反彈

今天上升主要因素英鎊走强

請小心被諞...........

回復 #492 過客1 的帖子

絕對正確.........淡倉剛剛才開始!
今天派戰去波斯彎和英磅再加息的機會十分大
但指能對金價影响極微.........金價真係弱過弱煲
緊貼狼群見高就沽啦!(本利雙收)
是航空母艦群
有一點想和大家分享下>>>>>>今天(縱橫匯海)分柝專家
提供的分柝大家要留心........因為今天的分拆是提醒我地小心風險
thanks
原帖由 kaiok33 於 2007-5-24 01:47 AM 發表
有一點想和大家分享下>>>>>>今天(縱橫匯海)分柝專家
提供的分柝大家要留心........因為今天的分拆是提醒我地小心風險

33小姐,小弟經過昨日休息,wet成晚,今日心急少少.在661.6少沽2手,如有較高位置,小弟加沽.小姐的第2波目標,小弟相信有很大機會達致.觀乎由上年5月開始,每次大型調整,必定測試200天線,而今次正是小姐第2目標附近.祝小姐百戰百勝.