匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

回調何日來

原帖由 華人 於 2009-10-19 01:42 AM 發表

我都唔理......只感可惜的是有些人對於自相殘殺還引以為榮.....蠢貨啊.

所以咪話歧視蠢人咯
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:43 AM 發表

我睇到好搞笑呀~話桑蘭自己就飲桶裝水~叫人地自己煮開水~沖涼要人接水先沖唔準用花洒~話浪費渦~最後仲叫人地去對面醫院偷沖涼~仲大大聲在CCTV話2500割肉甘比咖~笑得我呀

文明之建立 冇一百年都好難達到
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:43 AM 發表

我睇到好搞笑呀~話桑蘭自己就飲桶裝水~叫人地自己煮開水~沖涼要人接水先沖唔準用花洒~話浪費渦~最後仲叫人地去對面醫院偷沖涼~仲大大聲在CCTV話2500割肉甘比咖~笑得我呀

哈....2500元算甚麼?
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:44 AM 發表

所以咪話歧視蠢人咯

我無歧視蠢人....只是鄙視而己......
原帖由 華人 於 2009-10-19 01:47 AM 發表

我無歧視蠢人....只是鄙視而己......

二喪你可唔可以換角度唸呢~呢d就叫做諱病忌醫哪~你真系呀~人地都唔想提咯你仲話不停~我地要剁你你要識閃哪~系都望剁少你一刀
原帖由 華人 於 2009-10-19 01:43 AM 發表

牛郎.....你對這段歷史有甚麽感想?

中國人对自己絕不手軟  関门打狗家常便飯  近例...香港運动員在上海被打
原帖由 二叔公 於 2009-10-19 01:48 AM 發表

二喪你可唔可以換角度唸呢~呢d就叫做諱病忌醫哪~你真系呀~人地都唔想提咯你仲話不停~我地要剁你你要識閃哪~系都望剁少你一刀

哈.......我剁佢唔得架.....
原帖由 魯賓 於 2009-10-19 01:49 AM 發表

中國人对自己絕不手軟  関门打狗家常便飯  近例...香港運动員在上海被打
原帖由 華人 於 2009-10-19 01:45 AM 發表

哈....2500元算甚麼?

不算什麽~所以每句話你計1K比我地好哪~話唔埋老細會打折呢~同牛郎傾下
原帖由 魯賓 於 2009-10-19 01:49 AM 發表

呵.....中國人不打中國人根本是廢話....中國人最喜歡自相殘殺......