匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

重陽登高 金價就.....

原帖由 華人 於 2009-11-13 08:18 PM 發表
二叔......

傻佬到
原帖由 二叔公 於 2009-11-13 08:21 PM 發表

傻佬到

你做乜做左儍佬?
原帖由 華人 於 2009-11-13 08:23 PM 發表

你做乜做左儍佬?

今朝睇錯鐘~6點幾就以為8點9咯~死趕爛趕番到公司原來未有8點~比傻佬仲傻佬
原帖由 二叔公 於 2009-11-13 08:27 PM 發表

今朝睇錯鐘~6點幾就以為8點9咯~死趕爛趕番到公司原來未有8點~比傻佬仲傻佬

哈.........你真係神奇.....咁都得.....
原帖由 華人 於 2009-11-13 08:28 PM 發表

哈.........你真係神奇.....咁都得.....

你唔知呀~趕到我死呀~話明今朝有個meeting咖嘛~我話死哪死哪~又遲大到哪~一路趕一路梳頭咖~你話我幾狼狽吖
原帖由 二叔公 於 2009-11-13 08:31 PM 發表

你唔知呀~趕到我死呀~話明今朝有個meeting咖嘛~我話死哪死哪~又遲大到哪~一路趕一路梳頭咖~你話我幾狼狽吖

你似乎太緊張.....調節一下心境啦......
原帖由 華人 於 2009-11-13 08:33 PM 發表

你似乎太緊張.....調節一下心境啦......

鬼咩~今朝4點幾就有個電話打入黎~烏下烏下甘朦朧聽到~轉頭又訓咯~一陣窒醒覺得系鬧鐘響過了渦~咪自己嚇自己咯
原帖由 二叔公 於 2009-11-13 08:36 PM 發表

鬼咩~今朝4點幾就有個電話打入黎~烏下烏下甘朦朧聽到~轉頭又訓咯~一陣窒醒覺得系鬧鐘響過了渦~咪自己嚇自己咯

嘩.....乜水啊?零晨4點幾擾人清夢,犯天條喎......
原帖由 華人 於 2009-11-13 08:39 PM 發表

嘩.....乜水啊?零晨4點幾擾人清夢,犯天條喎......

我话知距系边个~我个习惯就系呢d钟数打黎一定系先小距一餐~清醒后再小多距一餐再讲野~明知我呢期做到就死咖哪!4點半後打黎~小得距少呀
原帖由 二叔公 於 2009-11-13 08:43 PM 發表

我话知距系边个~我个习惯就系呢d钟数打黎一定系先小距一餐~清醒后再小多距一餐再讲野~明知我呢期做到就死咖哪!4點半後打黎~小得距少呀

哈.......我簡單一點....直情唔聽.....