匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

有點冲勁

原帖由 二叔公 於 2009-4-23 07:35 PM 發表

睇美盤開點先哪~我就覺得頸線壓制唔到幾耐哪~有機會沖一沖903-907跟住回落

為咗完成大眾及市場願望...........我同意你講法(而且咁走好高明潻)...問題係今日起步點應該放在那及收係邊......... 但我睇佢未必肯過900, 因為睇睇週及日圖後可能會有d唔同睇法都唔定喎
原帖由 華人 於 2009-4-23 07:45 PM 發表
有冇人知藍天海岸在那區?

東涌個樓盤?
原帖由 二叔公 於 2009-4-23 07:45 PM 發表

哈~你忘記我最鐘愛的飲品系:飲痕哪~~~~~~~呵.......千桩百件痕事甘多~都唔知點痕好咯~不如飲多杯好過

好,飲杯.尋夜支Gloria仲有半支.勝架.哈!好少d酒荘用女性名架.
原帖由 BC1410 於 2009-4-23 07:45 PM 發表

為咗完成大眾及市場願望...........我同意你講法(而且咁走好高明潻)...問題係今日起步點應該放在那及收係邊......... 但我睇佢未必肯過900, 因為睇睇週及日圖後可能會有d唔同睇法都唔定喎

兵行險著咖話就894/896隊距878反手~點呢
原帖由 華人 於 2009-4-23 07:48 PM 發表

好,飲杯.尋夜支Gloria仲有半支.勝架.哈!好少d酒荘用女性名架.

勝咖
BC都整杯呢
原帖由 二叔公 於 2009-4-23 07:47 PM 發表

東涌個樓盤?

唔知.我今日睇成交1015呎,全海景,成交322萬.想知那區o者.
原帖由 BC1410 於 2009-4-23 07:19 PM 發表
啱啱打完波番嚟...........都有d疲倦喎

咁早打完波???
原帖由 Touch 於 2009-4-23 07:51 PM 發表

咁早打完波???

會長,友誼波即興架.
原帖由 二叔公 於 2009-4-23 07:38 PM 發表

點解呢

Serve or your SPI speed or your xoxoputer softwear (xx .dll ) 嘅問題.........通常等多 1x - 20 妙先會出現番 或更耐........不過英記Server 係慢咗呀 (近排).........唔知係咪我哋吹得太多水呢
原帖由 華人 於 2009-4-23 07:50 PM 發表

唔知.我今日睇成交1015呎,全海景,成交322萬.想知那區o者.

第幾期咖?
1015呎你買?又話細