匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 反斗星

道幸有你

原帖由 二叔公 於 2009-4-26 05:24 PM 發表

落雨天去得邊咋

二叔逢賭必啱,哈....
我尋日都打通宵.
因為陪我個FRIEND個老豆老母打<-------------------食完晚飯想走,佢&#21707;係咁捉住我,鬼唔係咩,平時佢&#21707;自己人打自己人,邊有外人咁好玩,
交&#21655;幾舊水比老家買&#22050;食
原帖由 華人 於 2009-4-26 05:27 PM 發表

落&#21523;唔落&#21523;先衰.

呢d神經貨11點叫我起身打牌你話死嘛~知道要輸錢咖~但未試過起手叫糊(3飛5飛都糊唔到)都系俾同一個人碰走~你話我點打
原帖由 華人 於 2009-4-26 05:30 PM 發表

有用咩?

try try
原帖由 二叔公 於 2009-4-26 05:31 PM 發表

呢d神經貨11點叫我起身打牌你話死嘛~知道要輸錢咖~但未試過起手叫糊(3飛5飛都糊唔到)都系俾同一個人碰走~你話我點打

呵.....黑到咁.....入房除左老底邪邪佢.
原帖由 ng5ek 於 2009-4-26 05:30 PM 發表

二叔逢賭必&#21873;,哈....
我尋日都打通宵.
因為陪我個FRIEND個老豆老母打

同條仔老豆老母打我就唔咩~贏佐我錢話晒有個好面色睇&#21526;嘛~況且我仲可以砌返餐勁咖~你話系嘛
原帖由 華人 於 2009-4-26 05:33 PM 發表

如果係咁不如停一停唔好打好喎,
一係就勁去&#21408;所塞住佢&#21707;條氣
原帖由 華人 於 2009-4-26 05:33 PM 發表

甘都得
原帖由 二叔公 於 2009-4-26 05:34 PM 發表

同條仔老豆老母打我就唔咩~贏佐我錢話晒有個好面色睇&#21526;嘛~況且我仲可以砌返餐勁咖~你話系嘛

唔係呀,係我個女性朋友個老豆老母
原帖由 ng5ek 於 2009-4-26 05:34 PM 發表

得?
原帖由 ng5ek 於 2009-4-26 05:34 PM 發表

哈!黑起上&#22175;.....乜到要試&#21523;.