匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

重陽登高 金價就.....

原帖由 二叔公 於 2009-11-13 09:15 PM 發表

我早死早超生

當經驗啦......不過下次最好有止血位......始終孖展風險很大....玩法絕不同現貨或紙金.....哈,我在1030-1040又漸進式加多100両,共有600両啦.....

回復 #540 二叔公 的帖子

1080空单被套~ 相当惨~昨天再涨的话想去死好了~我只能挺到1150~希望今天可以继续昨天的跌势~希望二叔保佑~
原帖由 華人 於 2009-11-13 09:19 PM 發表

當經驗啦......不過下次最好有止血位......始終孖展風險很大....玩法絕不同現貨或紙金.....哈,我在1030-1040又漸進式加多100両,共有600両啦.....

講開又講~炒金系玩渣沽~現貨市場明明系差~經濟唔好加上黃金手飾沒市場~做金d實客個個鬼吊~你自己計12個T~平均3億人~每人一出世揹4萬美元國債~點還?中國頭三季都係印左7萬億人仔咋約1億美元13億人分~亞爺自己都系買美金升哪~甘都沽錯我認衰仔咯~今年真系好睇唔好賺呀~早幾晚早同大大佬吹佐陣呢家野呢
原帖由 fitcat 於 2009-11-13 09:21 PM 發表
1080空单被套~ 相当惨~昨天再涨的话想去死好了~我只能挺到1150~希望今天可以继续昨天的跌势~希望二叔保佑~

不關我事

回復 #544 二叔公 的帖子

二叔1言它就跌~ 二叔是幸运星啦~
原帖由 fitcat 於 2009-11-13 09:29 PM 發表
二叔1言它就跌~ 二叔是幸运星啦~

我是燈呀
原帖由 二叔公 於 2009-11-13 09:26 PM 發表

講開又講~炒金系玩渣沽~現貨市場明明系差~經濟唔好加上黃金手飾沒市場~做金d實客個個鬼吊~你自己計12個T~平均3億人~每人一出世揹4萬美元國債~點還?中國頭三季都係印左7萬億人仔咋約1億美元13億人分~亞爺自己都 ...

又咁講......你都知全世界狂印公仔紙......黃金是終極貨幣,佢升咪有道理咯.....我早前還入了21個雜嘜金幣.....美國鷹掦,加拿大金楓葉,澳洲鴻運.....間銀行得咁多.....我掃哂佢......真無引.....

回復 #546 二叔公 的帖子

星星点灯照亮我的前程~二叔最近看盘没?觉得昨天冲到1122回落1101还会下行不?
原帖由 華人 於 2009-11-13 09:32 PM 發表

又咁講......你都知全世界狂印公仔紙......黃金是終極貨幣,佢升咪有道理咯.....我早前還入了21個雜嘜金幣.....美國鷹掦,加拿大金楓葉,澳洲鴻運.....間銀行得咁多.....我掃哂佢......真無引.....

要買揾大大佬~多多距都幫你掃到
原帖由 二叔公 於 2009-11-13 09:34 PM 發表

要買揾大大佬~多多距都幫你掃到

我都可向銀行預訂.....但價位未必啱心水呢.......