匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 魯賓 於 2009-12-8 02:21 AM 發表

殺瓜哂所有人  之後任佢玩

咁又未必............因為 1136 應該係頸線嚟.........落親就要見107x - 1100 (段估), 咁又好似回大咗d (當然係現在計) 所以佢都幾煩........上見95做頭肩又唔甘心...........咁比你話啦...............點好咯
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 02:31 AM 發表

咁又未必............因為 1136 應該係頸線嚟.........落親就要見107x - 1100 (段估), 咁又好似回大咗d (當然係現在計) 所以佢都幾煩........上見95做頭肩又唔甘心...........咁比你話啦........ ...

唔識玩咯....

做埋d手尾  bc兄下次再倾
原帖由 魯賓 於 2009-12-8 02:37 AM 發表

唔識玩咯....

做埋d手尾  bc兄下次再倾

牛郎 下次再倾
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 02:11 AM 發表
睇嚟今晚都係唔敢過 1164架啦
原帖由 華人 於 2009-12-8 12:49 AM 發表

唔係條5毛點生存.......你都睇到條七頭頭腦僵化.....沒有自由,只有禁忌,沒有想像,只有教條.....沒有庇護,點同人競爭.....

条垃圾虫...讲牠都浪费gas啦...
原帖由 華人 於 2009-12-7 11:03 PM 發表

會長.......有羸有輸o者......下次再殺.

输赢...在下好睇得开... 之不过做对方向被止损...有D唔抵咁话
原帖由 Touch 於 2009-12-8 10:31 AM 發表

输赢...在下好睇得开... 之不过做对方向被止损...有D唔抵咁话

會長好...........這叫勝敗乃兵家常事麻!
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 01:32 PM 發表

會長好...........這叫勝敗乃兵家常事麻!

老友记...呢样至耍家...
原帖由 Touch 於 2009-12-8 02:55 PM 發表

老友记...呢样至耍家...

原帖由 BC1410 於 2009-12-8 02:17 AM 發表

睇就應該唔會.....係都等明日中至下午啦...........好似想凶 空軍咁款 如果串d比個70你睇吓潻呀