匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Amigo

週線、月線、季線都同樣出現超買的金子

886奶姨姨...記得飲奶.............
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-2 23:55 發表
正在找圖看......沽勢還有.....如玩短..收市後是否回上返732左右.........就沽貨..看.728...應安全..(等我看清楚才實---遇見).你點睇?

正常來說,大跌只是一晚做完,明天起應逐步回穩直至週五........但我還未肯定是不是正常
原帖由 Amigo 於 2007-10-2 23:59 發表

正常來說,大跌只是一晚做完,明天起應逐步回穩直至週五........但我還未肯定是不是正常

明天日間沽勢依然存在....夜晚希望有機會上....
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-3 00:06 發表

明天日間沽勢依然存在....夜晚希望有機會上....

好似想沽..............
原帖由 Amigo 於 2007-10-3 00:14 發表
好似想沽..............

你想沽............

回復 #576 馬溜bb 的帖子

而家點沽?
明天再來吧!
原帖由 Amigo 於 2007-10-3 00:16 發表
而家點沽?

要忍....現不上不落...應跌定....看明早有無高位才想(沽貨).但小心...明晚..可能走返上去...遇見.........
我都走....886