匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

各位大佬,今日震荡行情,今晚个市又应该点做法呀?会唔会又好似平时甘,临天光先拉升呢?
原帖由 benny 於 2009-12-8 09:03 PM 發表
各位大佬,今日震荡行情,今晚个市又应该点做法呀?会唔会又好似平时甘,临天光先拉升呢?

咁短都好難有人識答你啦..........這兩日上落市, 1134 - 1174間.......其他的自己諗啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-8 02:31 AM 發表

咁又未必............因為 1136 應該係頸線嚟.........落親就要見107x - 1100 (段估), 咁又好似回大咗d (當然係現在計) 所以佢都幾煩........上見95做頭肩又唔甘心...........咁比你話啦........ ...

比我話就做上落市等星期四, 五 ( 對莊家最有利咯)
BC.....你仲未瞓咩?我就啱啱回家....
hihi
原帖由 魯賓 於 2009-12-9 01:03 AM 發表
hihi

牛郎.........gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
有無做單?
原帖由 魯賓 於 2009-12-9 01:03 AM 發表
hihi

牛郎 .gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
原帖由 華人 於 2009-12-9 01:03 AM 發表
BC.....你仲未瞓咩?我就啱啱回家....

未呀.........你咁早先返屋企
原帖由 BC1410 於 2009-12-9 01:09 AM 發表

未呀.........你咁早先返屋企

去鬆下都要架.....我又無貨....唔想成日對住部腦.
原帖由 華人 於 2009-12-9 01:04 AM 發表

牛郎.........gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
有無做單?

not free tdy

我d貼比人cut咗禾