匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

操盤手 (confirm signal)

剛回來!
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-11 08:45 PM 發表

開控制面板.編輯個人資料...到頭像.....冊除舊有...貼上新(

). [/quote]
哈哈
我识,可惜悟后分姐
原帖由 金星 於 2007-9-11 08:54 PM 發表

" bird in hand better than 2 in the sky"= trading

703沽邊到會有 bird in hand 呀!
原帖由 Amigo 於 2007-9-11 20:45 發表
版主可以幫忙將這圖片換到我的頭像,謝謝!
http://www.mw801.com/big5/discuz/attachments/20070911_65cb644e13d71d3bda5a2zP7JtRWrDlp.gif

快些減肥.............由羊變豬............
原帖由 COCY 於 2007-9-11 21:18 發表

).

哈哈
我识,可惜悟后分姐 [/quote]
哈哈!COCY真的非常多謝你!
原帖由 Amigo 於 2007-9-11 09:32 PM 發表

哈哈
我识,可惜悟后分姐

哈哈!COCY真的非常多謝你! [/quote]
你点识正架?仲想留返我够分个时整添
原帖由 COCY 於 2007-9-11 21:42 發表

哈哈!COCY真的非常多謝你!

你点识正架?仲想留返我够分个时整添 [/quote]
是bb教我的,bb多謝你。
原帖由 Amigo 於 2007-9-11 21:46 發表

你点识正架?仲想留返我够分个时整添

是bb教我的,bb多謝你。 [/quote]
我自己有条金龙但悟够分数用悟到

回復 #53 CDO 的帖子

呐。。。夜晚7点吃饭时,同你讲的所担心的事终于发生了。这下不知又牺牲多少只羊啦