匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

堅持就是勝利!

原帖由 ppighead 於 2007-9-19 12:29 AM 發表

dun waste maaaaaaa.gif" smilieid="123" border="0" alt="" />.gif" smilieid="123" border="0" alt="" />.gif" smilieid="123" border="0" alt="" />

小弟齋戒中....唸緊點籌返六十萬
原帖由 金星 於 2007-9-19 12:28 AM 發表

去到咁盡?

n she may be so bored since dialing so many  
原帖由 金星 於 2007-9-19 00:30 發表

一於過大海......................................
原帖由 金星 於 2007-9-19 12:30 AM 發表

dun kidding!!!!! impossible
原帖由 ppighead 於 2007-9-19 12:31 AM 發表

n she may be so bored since dialing so many  

呢D野無錢我唔肯架..
原帖由 金星 於 2007-9-19 12:30 AM 發表

借钱豪赌?...找牛郎帮手,介绍兼职!
原帖由 ppighead 於 2007-9-19 12:33 AM 發表

dun kidding!!!!! impossible

一個禮拜啦..你見我成日上網就知我系乖乖仔..
原帖由 Amigo 於 2007-9-19 12:32 AM 發表

一於過大海......................................

he will be too busy n loss more again if 過大海

原帖由 金星 於 2007-9-19 00:34 發表

電車男
原帖由 金星 於 2007-9-19 12:34 AM 發表

周一至周五卦...