匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: KBG

罗杰斯做show,上海买金币

原帖由 KBG 於 2008-1-21 12:38 AM 發表

可怜得过国内油价勁加20%以上?...更可怜的是中石油/中石化股价连跌几个月!
以家在国内,你想诅咒一个人,你就祝愿他买了中石油...

今年我唔敢炒資源股,因為美國衰退大陸都有影響,因此沽加紙,短期睇石油跌返落80美元就發達啦,你兩隻再跌多10%以上先諗。
原帖由 華人 於 2008-1-21 12:40 AM 發表

師兄?受之有愧,現時抽新股,不如低位吸舊股,最少有業績可尋,個人見解,請諒.

舊股多蟹貨,才問下你抽不抽新股,而且洐生工具太多,好多時同莊家對赌,我都係個人意見,與我亞媽無關。
原帖由 魯賓 於 2008-1-21 12:52 AM 發表

但小馬唔認係香港人

逼於形勢,那個陳水扁,將大中正正改為自由廣場,當然,其夫人在法庭上輕易暈到,在交際場合龍精虎猛的自由.
原帖由 小本經營 於 2008-1-21 12:57 AM 發表

舊股多蟹貨,才問下你抽不抽新股,而且洐生工具太多,好多時同莊家對赌,我都係個人意見,與我亞媽無關。

不抽,更與我亞媽無關.
原帖由 華人 於 2008-1-21 12:57 AM 發表

逼於形勢,那個陳水扁,將大中正正改為自由廣場,當然,其夫人在法庭上輕易暈到,在交際場合龍精虎猛的自由.

有民主制度真好  貪汚無能者OUT
原帖由 KBG 於 2008-1-21 12:44 AM 發表

5万打算翻几多番?

雷文再生就得!!!

我唔係打算翩生,係人都想搵第一桶金,多多關照!

雷文係邊個,係google搵唔到,英文名係什麼?
原帖由 小本經營 於 2008-1-21 01:02 AM 發表

我唔係打算翩生,係人都想搵第一桶金,多多關照!

雷文係邊個,係google搵唔到,英文名係什麼?

已一切隨风也
原帖由 華人 於 2008-1-21 12:48 AM 發表

個股介紹?只怕害了閣下,只可以說現時炒股轉身要快,長揸未係時候.還有一點,平野無好,好野無平,生意定律,任何投資也是一門生意.

今晚好高興同各位前輩學習,已經一點了,明天要返工,有機會再同大家學習,我要休息了,再見! 888
原帖由 魯賓 於 2008-1-21 01:01 AM 發表

原帖由 魯賓 於 2008-1-21 01:01 AM 發表

不幸的是,民主制度,不是每個民族玩得起.