匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 波波

三月十十七日黄金高开高走

原帖由 Touch 於 2008-3-17 02:05 PM 發表

今早1030的挂单中咗,现在重未平,唔该晒波兄

原帖由 苦海無涯 於 2008-3-17 02:10 PM 發表

Good Luck to you!
You take profit, I get release!!

me, awaiting to see if @1021/1022 break or not...(maybe long from there if not break through), thanks!
good luck to you too, friendie!!!
原帖由 Touch 於 2008-3-17 02:05 PM 發表

今早1030的挂单中咗,现在重未平,唔该晒波兄

恭喜你赚钱。
我现在出去办事。大家自己看盘。可能还有一轮的反弹。1026左右
原帖由 JKL 於 2008-3-17 02:14 PM 發表

me, may further short if @1021 breakthrough, hope it works!

good luck, friendie!!
原帖由 波波 於 2008-3-17 02:17 PM 發表

恭喜你赚钱。
我现在出去办事。大家自己看盘。可能还有一轮的反弹。1026左右

收到!
唔该晒!!
原帖由 Touch 於 2008-3-17 02:15 PM 發表

me, awaiting to see if @1021/1022 break or not...(maybe long from there if not break through), thanks!
good luck to you too, friendie!!!

Thanks for your greetings~~

Good luck to all~~
现在可以平沽单,1021左右
原帖由 波波 於 2008-3-17 04:01 PM 發表
现在可以平沽单,1021左右

已平,唔该波兄!!!!!!
原帖由 Touch 於 2008-3-17 04:06 PM 發表

恭喜. 又揾到食.
原帖由 Touch 於 2008-3-17 04:06 PM 發表

一会反弹上1025。8左右再沽,止损定在1029左右就行。下看1016平。或是美国开市前平。小心今天下午不易扎啊。。