匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

從感恩出發,從謙卑做起

原帖由 CDO 於 2008-3-23 01:27 AM 發表

好清楚,係一個中國既前提下,什麼都有得傾,不分左中左,向錢(前)看!   

好清楚,係一個中國既前提下,什麼都有得傾,不分左中,向錢(前)看!
原帖由 CDO 於 2008-3-23 01:21 AM 發表

如果佢承認香港人,根本就唔使選過左來香港做特首,97年亞懵董都無得撈,大陸今年已可收番台灣!

另外,馬總統張綠咭都隨時可以用,好似尋晚條鬼佬講咩野失效,唔好傻啦,九萬幾個美國律師收你3000蚊美金 ...

咁閣下又不要這麽說,亞懵是香港的悲哀是事實.講到今年收番喎......諗都唔好諗.這裏不適合講政治,在另一處在下亦與其他人辯論太多,也開始生厭...
原帖由 Amigo 於 2008-3-23 01:05 AM 發表

大哥好....以為你的強項是經濟,而家連政治都好勁

識經濟學賺錢,識政治學洗錢,兩者都係為一個字 <>!  
原帖由 CDO 於 2008-3-23 01:08 AM 發表

我的說話很清楚,根本沒有爭辯的需要!

台端似輸不起的人,炒金要小心,因為成日要止損,唔止損炒金可以好大獲,小心!

炒金要小心,因為成日要止損 - 小弟的金科玉律,止損 3至5元,連續止損三次,停止做&#21333;三五七天。放心。上星期 1030沽(止損五元),930平,賺足100大元一手也算是千年走一回啊!
原帖由 無法笑 於 2008-3-23 01:24 AM 發表

一票都&#26080;啦 (&#26080;&#36164;格候&#36873;何&#26469;&#36873;票?)! - Right!

尺有所短,寸有所&#38271;
借用CDO&#35805;" 同&#26545;食&#39277;...好好&#23398;&#20064;天天向上"
原帖由 華人 於 2008-3-23 01:29 AM 發表

咁閣下又不要這&#40637;說,亞懵是香港的悲哀是事實.講到今年收番喎......諗都唔好諗.這裏不適合講政治,在另一處在下亦與其他人辯論太多,也開始生厭...

正字正確,方向正確,就唔會 嫁啦, 完會 一d!
原帖由 CDO 於 2008-3-23 01:41 AM 發表

正字正確,方向正確,就唔會 嫁啦, 完會 一d!

其實拗乜鬼呢?拗都無用.話時話閣下係唔係雙重國籍.
原帖由 華人 於 2008-3-23 01:44 AM 發表

其實拗乜鬼呢?拗都無用.話時話閣下係唔係雙重國籍.

我入晒貨梗係要小馬贏啦!

我有想過,大陸搵錢,錢放香港,住係台中,合乎各地所需!
原帖由 CDO 於 2008-3-23 01:58 AM 發表

我入晒貨梗係要小馬贏啦!

我有想過,大陸搵錢,錢放香港,住係台中,合乎各地所需!

閣下入哂台股?好掂喎.....
原帖由 華人 於 2008-3-23 02:00 AM 發表

閣下入哂台股?好掂喎.....

訓啦!