匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

全球各地對油價暴漲都出現示威,做d野啦

原帖由 Amigo 於 2008-5-28 11:07 PM 發表

CDO 兄   .gif" smilieid="158" border="0" alt="" />

肥老師好!

個市你點睇?
原帖由 華人 於 2008-5-28 11:10 PM 發表

係囉,佢浦頭又唔講野,連大哥大都千......真係呀.....

咪係! 四哥,即使我未見過佢D千術,但佢既出現係我腦海中自動浮現左汪亞姐出O黎!
原帖由 CDO 於 2008-5-28 23:11 發表

肥老師好!

個市你點睇?

要看看今明兩天的收市價會否在890之下......否則都是大型上落市
原帖由 CDO 於 2008-5-28 11:14 PM 發表

咪係! 四哥,即使我未見過佢D千術,但佢既出現係我腦海中自動浮現左汪亞姐出O黎!

你都好記性,在下差點忘了.現在total recall.
原帖由 Amigo 於 2008-5-28 11:15 PM 發表

要看看今明兩天的收市價會否在890之下......否則都是大型上落市   

總之高沽低渣實賺錢,呢招一定無錯!

回復 #55 CDO 的帖子

朋友,知易行難﹗
原帖由 CDO 於 2008-5-28 23:24 發表

總之高沽低渣實賺錢,呢招一定無錯!

89x是一個很好的買貨位,,,,,,,但要有止..損
原帖由 Amigo 於 2008-5-28 11:15 PM 發表

唔係玩你,講真,原來890真係好重要,由845升到935既50%係890,由860升到935既61.8%又係890,真係橋!  
原帖由 華人 於 2008-5-28 11:17 PM 發表

你都好記性,在下差點忘了.現在total recall.

華兄,請教一下941單野你有咩睇法?
原帖由 CDO 於 2008-5-28 23:27 發表

唔係玩你,講真,原來890真係好重要,由845升到935既50%係890,由860升到935既61.8%又係890,真係橋!  

我亂講都中........