匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

金價二千...可能嗎

原帖由 二叔公 於 2009-2-23 10:47 PM 發表

68定25呢

25   add some more put?
原帖由 魯賓 於 2009-2-23 10:49 PM 發表

25   add some more put?

大傻你做好心理準備跳脫衣舞了未
衰仔你個put走佐咩?我未走咖渦
原帖由 二叔公 於 2009-2-23 10:50 PM 發表

make sure there's a stop for u ..especially higher than 1030
原帖由 二叔公 於 2009-2-23 10:50 PM 發表

of course no la
原帖由 金星 於 2009-2-23 10:51 PM 發表

make sure there's a stop for u ..especially higher than 1030

有这个可能性
原帖由 金星 於 2009-2-23 10:51 PM 發表

頂呀!星星你俾我走埋呢轉先哪~我到時實call咖!都話今年我睇1150以上咯
原帖由 魯賓 於 2009-2-23 10:52 PM 發表

of course no la

其實依家我都想再put!今晚68無疑問的了
ps:二喪拋棄我地哪!距走佐!冇陪我地到最後
原帖由 二叔公 於 2009-2-23 10:54 PM 發表

頂呀!星星你俾我走埋呢轉先哪~我到時實call咖!都話今年我睇1150以上咯

我0念左兩個星期美元如果轉弱會對金價咩反應,暫時比較傾向弱美元對金價會有刺激作用,
原帖由 二叔公 於 2009-2-23 10:55 PM 發表

其實依家我都想再put!今晚68無疑問的了
ps:二喪拋棄我地哪!距走佐!冇陪我地到最後

986 now

叫佢再put
原帖由 魯賓 於 2009-2-23 10:57 PM 發表

986 now

叫佢再put

距去滾女唔睬我地哪!try87再加倉