匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

回調 ? 反彈 ?

原帖由 JL1 於 2009-12-23 05:41 PM 發表
   last thursday buy at 1134.9 and 1124.8  forgot cut then go to ski last night back to home no eyes see ah this afternoon buy at 1086 i can let honey know buy gol ...

又嚟唔止血咪制呀
今明兩日極可能見 1070 - 1077.........如不破 1070 的話.......下週才有機反彈咋
今日重點 1070* & 1097*
原帖由 BC1410 於 2009-12-23 05:55 PM 發表

又嚟唔止血咪制呀
今明兩日極可能見 1070 - 1077.........如不破 1070 的話.......下週才有機反彈咋
今日重點 1070* & 1097*
thanks today buy at 1086 i'll cut at 1082
原帖由 JL1 於 2009-12-23 06:06 PM 發表
thanks today buy at 1086 i'll cut at 1082

be care la
11XX 唔係好咋
原帖由 BC1410 於 2009-12-23 06:13 PM 發表

be care la
11XX 唔係好咋
what can i do now
原帖由 JL1 於 2009-12-23 06:15 PM 發表
what can i do now

止血就必然的..........若今晚肯抽高過 1090 - 1097 咪分段鎖單先 ( 防大插先)
又咁講.........若本週真係唔破 1070 同下週初回彈時先解鎖, 好似安全d喎
不過任何建議都要自己決定..........純粹個見
原帖由 BC1410 於 2009-12-23 06:28 PM 發表

止血就必然的..........若今晚肯抽高過 1090 - 1097 咪分段鎖單先 ( 防大插先)
又咁講.........若本週真係唔破 1070 同下週初回彈時先解鎖, 好似安全d喎  thanks
不過任何建議都要自己決定. ...
原帖由 JL1 於 2009-12-23 06:35 PM 發表

Ms 1.......總之小心啦...........咪唔止血呀
原帖由 BC1410 於 2009-12-23 06:44 PM 發表

Ms 1.......總之小心啦...........咪唔止血呀
原帖由 JL1 於 2009-12-23 06:54 PM 發表

咪咁啦..........一張半張, 小事啫
溫馨提示 : 若不抽高過 1090 and 穿 1070 ....理應鎖單仲加沽潻呀
原帖由 BC1410 於 2009-12-23 07:07 PM 發表

咪咁啦..........一張半張, 小事啫
溫馨提示 : 若不抽高過 1090 and 穿 1070 ....理應鎖單仲加沽潻呀
no ah 600 ozs