匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: linzhish2008

下半夜冲高

原帖由 fitcat 於 2010-4-8 08:01 PM 發表
也是哦~指标好象出现背离了~不过要升是什么也拦不住的`不过连续大涨是必然会有大跌的~

上帝要你亡 先讓你瘋狂!

原來大陸樓價在今年1,2月時升左近兩成,有無咁犀利?
原帖由 華人 於 2010-4-8 09:04 PM 發表

大哥大暗示佢倆個是空軍機師........ 17155

我沒有暗示,昨晚我小試牛刀都賴左野
原帖由 升呢 於 2010-4-8 09:07 PM 發表

我沒有暗示,昨晚我小試牛刀都賴左野

短線有贏有輸o者......不足為訓.....今日我也有3手1150沽....1155止咳....生死有命....做了看天意.......
原帖由 華人 於 2010-4-8 09:10 PM 發表

短線有贏有輸o者......不足為訓.....今日我也有3手1150沽....1155止咳....生死有命....做了看天意.......

我無所謂,不過估佢唔到呢次突破,歐幣散晒,油價都跌,只有金升,呢秒都未明!
原帖由 升呢 於 2010-4-8 09:15 PM 發表

我無所謂,不過估佢唔到呢次突破,歐幣散晒,油價都跌,只有金升,呢秒都未明!

我只是不信隻金此時此刻會創新高而己........加上今日看見有位明燈.....金會見3000....這位仁兄每次看好.....金就成為花街朱古力......今次會否例外?......值搏率甚高........
原帖由 華人 於 2010-4-8 09:21 PM 發表

我只是不信隻金此時此刻會創新高而己........加上今日看見有位明燈.....金會見3000....這位仁兄每次看好.....金就成為花街朱古力......今次會否例外?......值搏率甚高........

我有一個想法 :

過去兩次都係升86美元,如今次同樣升8x美元,可等 1160左右才出手,同樣1500美元睇1張單,括出去,最安全是下星期一先沽,沒技巧純粹推斷,睇下有沒有運行!
原帖由 升呢 於 2010-4-8 10:49 PM 發表

我有一個想法 :

過去兩次都係升86美元,如今次同樣升8x美元,可等 1160左右才出手,同樣1500美元睇1張單,括出去,最安全是下星期一先沽,沒技巧純粹推斷,睇下有沒有運行!

多謝大哥大.....在下己do嘢......有花柳,梅毒,A屎.....只好看天意.....
原帖由 華人 於 2010-4-8 10:57 PM 發表

多謝大哥大.....在下己do嘢......有花柳,梅毒,A屎.....只好看天意.....

講真我都唔信呢下揪爆1200,有1180我即刻去高登配個個眼鏡
原帖由 升呢 於 2010-4-8 11:08 PM 發表

講真我都唔信呢下揪爆1200,有1180我即刻去高登配個個眼鏡

大哥大.......看天意啦.
原帖由 華人 於 2010-4-8 10:57 PM 發表

你咩位做野?