匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

見好就應要收了

頭像被屏蔽
明天還有新高..........估計應在124x - 126x 之間
BC1410 發表於 2010-5-12 03:39 AM

honey sell again ar
回復  BC1410

接下来应该会有少少的回吐盘整了吧,盘整再&#28072 ...
蒲志高 發表於 2010-5-12 03:43 AM

正如兄台想法, 黃金才可創新高麻........個見勿見笑
honey sell again ar
JL1 發表於 2010-5-12 04:36 AM

No word
明天還有新高..........估計應在124x - 126x 之間
BC1410 發表於 2010-5-12 03:39 AM

哈哈...好象在决定上下呢.....试探中!
No word
BC1410 發表於 2010-5-12 03:53 PM

No word
BC1410 發表於 2010-5-12 03:53 PM

BC.......好彩在下回位就揸(值搏率高d)....否則在下明天去日本.....有位朋友調派去駐守0kinawa.....要去探佢幾日,我幾驚要淪落到勞軍搵外快.......
BC.......好彩在下回位就揸(值搏率高d)....否則在下明天去日本.....有位朋友調派去駐守0ki ...
華人 發表於 2010-5-12 05:38 PM

you're no good ar   not TELl me to buy ar
you're no good ar   not TELl me to buy ar
JL1 發表於 2010-5-12 05:43 PM

一姐.....在下上星期輸到沒有底線,只有底褲.....好意思出聲嗎?差點去日本要勞軍.....請美軍食爆菊..... 真係啊......