匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 知多D

知多D站在1460高位後之攻略

回復 50# 知多D
回復 50# 知多D

What price you buy ar, G G?
回復  知多D

What price you buy ar, G G?
piggy3616 發表於 2011-4-21 03:21 PM

昨日攻略的1496!
Last night I saw 1,496/7/8................after midnight!
but I was hoping to have around 1,490 to buy..........then it went up!!!

I always missed the chance.
Last night I saw 1,496/7/8................after midnight!
but I was hoping to have around 1,490 to buy..........then it went up!!!

I always missed the chance.
piggy3616 發表於 2011-4-21 03:36 PM

哈哈,我都是為左出街而鎖倉!
我唸住低一些就加倉,都冇見過1480,隻金越唔升,我d好倉是不應該放!幸好現在看看睇住佢點爆升!
似乎想回套,我又鎖倉了@1505!
G 師兄...今日行情點睇呢???
G 師兄...今日行情點睇呢???
kimkam 發表於 2011-4-27 02:34 PM

上落格局,等待議息結果,我未敢太看淡,不過可以。。。試沽,以1509/12止蝕,不過不知可去到咩位!
我手上未有倉!
上落格局,等待議息結果,我未敢太看淡,不過可以。。。試沽,以1509/12止蝕,不過不知可去到咩位!
...
知多D 發表於 2011-4-27 15:00

先去到1500.5,再反弹下??
我挂了1501+渣,止损1498
另外1487/88大大渣,止损1484
先去到1500.5,再反弹下??
我挂了1501+渣,止损1498
另外1487/88大大渣,止&#25 ...
NBR 發表於 2011-4-27 03:20 PM

我唔知佢點行法,但是我想今日個市應該是好靜,有議息前應該就不破1517個頂,所以金價有機會在議息前恃機回套!空軍是可以出動的時候,破1498再沽!