匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

金槍不倒

勤力做倉的 貓頭鷹 同 農夫 先食到  
第日可能 變做  熊貓  (熊貓眼)
sellgod2004 發表於 2011-7-22 02:50 PM

呢排書展,也可以考慮做靚模,三點不露
回復  升呢

Sorry呀,升兄,累你冇左餐大荼飯,但你地道行高,實賺得返,以後不敢再問了,唔好嬲 ...
Billy 發表於 2011-7-22 03:08 PM

傻豬,有咩所謂!

我今晚杯葛我自己O者,封刀一天,一陣出去泡女無時間睇市,你地拾生啦!

BTW,我長掛 1555 BUY 0.5 LOT,NON STOP FLIGHT!
傻豬,有咩所謂!

我今晚杯葛我自己O者,封刀一天,一陣出去泡女無時間睇市,你地拾生啦!  
...
升呢 發表於 2011-7-22 03:17 PM

I'm also set 1 hand at 1556.8 ah
I'm also set 1 hand at 1556.8 ah
bbq 發表於 2011-7-22 03:27 PM

slipknot2010 發表於 2011-7-22 03:30 PM

BROTHER   I still keep sell order ah , what price we're eat ah
BROTHER   I still keep sell order ah , what price we're eat ah
bbq 發表於 2011-7-22 03:33 PM

咁高興....155X啦.....不如..... ....
咁高興....155X啦.....不如..... ....
slipknot2010 發表於 2011-7-22 03:36 PM

1 time fall to 155x ah
現價在1587-1589徘徊,就來收市,升兄對於聽日點睇呢?
Billy 發表於 2011-7-22 02:45 AM

Billy    I hope you're eat your sell order at 158x already ah