匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kennylam

黃金…日圖

回復  michaelchan
did you take your profit?  back to 1630 la
north 發表於 2012-4-5 09:48 PM

rebound to 1625 eat jor lu

and then i sell again at 1632
頭像被屏蔽
回復  michaelchan

謝謝你! 睇多睇空見人見智吧!事實在眼前!由2月20日後小弟一直睇淡,小弟2月23日 ...
kennylam 發表於 2012-4-5 09:59 AM

小弟手上3.5手之前沽單今日限價1582全中平了倉。不過共沽足兩個多月、够辛苦了!!!
謝謝 Kenny 哥
睇空, 應有更低位等著 1480-1500 左右想渣?
回復 55# 168168

是啊,不過沽兩個半月,倉息都付了不少,等消化超賣後找位再沽過,更低位仍在後頭!
謝謝 Kenny 哥
睇空, 應有更低位等著 1480-1500 左右想渣?
168168 發表於 2012-5-10 07:38 PM

我都想揸…
kenny 哥

睇月線同周線圖
金同銀 好似未跌完呀
起碼好似會見 1568-1570
請問 唔知有無睇錯呢??

昨晚 1600 沽左1張金 同 29.3沽左0.5張銀
今朝 1592 沽左1張金

哈哈
頭像被屏蔽
回復 58#
kenny 哥

睇月線同周線圖
金同銀 好似未跌完呀
起碼好似會見 1568-1570
請問 唔知有無睇錯呢??

昨晚 1600 沽左1張金 同 29.3沽左0.5張銀
今朝 1592 沽左1張金

mi哥、你就勁了;沽嗰靚位!   昨晚限價1605不仲沽,今早沒沽;剛剛見嗰圖覺得有問題,於1587.1沽一手,望歐市下破1579!