匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kennylam

黃金…後市

還是 下跌容易上升難  also support     Thanks
如銀仔30美元大關不保下破,金仔隨即有機追落後-直指1632/25甚至1612/1600關口!!
kennylam 發表於 2012-5-2 08:10 PM

“忠言逆耳〞什麽都輸!!!
黃金下跌風險比上升高,如下破1625美元、恐怕4月4日底位1613都保不住!!!
kennylam 發表於 2012-4-18 07:06 PM

今晚爽死了嗎!所謂的什麽高手1600美元樓下不可能。不是不可能、而是時間沒到了!!!
好野 kenny 哥

我今朝 1637沽左

哈哈  頭先1598先食!!!
好野 kenny 哥

我今朝 1637沽左

哈哈  頭先1598先食!!!
michaelchan 發表於 2012-5-8 11:53 PM

still support 還是 下跌容易上升難   ...
回復 54# michaelchan

恭喜你! 有人開心 就有人 ,相信開心的是你和我 !!!
回復  michaelchan

恭喜你! 有人開心 就有人 ,相信開心的是你和我 !!!
kennylam 發表於 2012-5-9 09:39 AM

30幾元  真和味  !!!

好似好多人渣左咁

我今朝起身 又係 1602沽  依家 1594 平左
回復 58# michaelchan

不只(好似好多人渣左咁),而係80%的高手都揸重貨,睇睇嗰帮自稱高手仲睇不睇上1800~1900~2000美元。哈哈…
回復  michaelchan

不只(好似好多人渣左咁),而係80%的高手都揸重貨,睇睇嗰ñ ...
kennylam 發表於 2012-5-9 02:34 PM