匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

回復 #49 ronaldpau 的帖子

被个貼士你...............狼群軍隊後面有一個强大嘅盟軍........(孤狸集團軍)...............d大肥羊点同許地鬥呀!...........快d加入許地塭個靚位沽貸準備食大餐啦! (大肥羊真係好好味架)
kaiok33果然特立獨行!
原帖由 金魔 於 2007-5-10 01:08 PM 發表

金星兄:不如猜下69x先到,定係670先到仲好,本人猜69x先到,你呢?

回復 #52 kwy 的帖子

今晚分分鐘到達目標區671..... 有無在680.8沽呀!(大勢宜沽不宜&#25592 噤快跌破671嘅話,後市真係無眼睇, 揸幾多死幾多 ..........大肥羊任由狼群宰割!

回復 #52 kwy 的帖子

(人狼大將軍) 支援軍勢如破竹...........三狼部隊等後會合,,,,,,,,準備發動第二部總攻方案..... 請小心
[quote]原帖由 kaiok33 於 2007-5-10 06:27 PM 發表
今晚分分鐘到達目標區671..... 有無在680.8沽呀!(大勢宜沽不宜

回復 #56 垂死掙扎 的帖子

多謝!
小妹只係有個樣講個樣,.......... .(唔想有D人死牛一面頸)
其實揸和沽都可以賺錢.............(圖表就給我們最好的例子)
我係679 沽左 lu...頭先686.5 走左....
我係679 沽左 lu...頭先676.5 走左....
原帖由 kaiok33 於 2007-5-10 06:47 PM 發表
(人狼大將軍) 支援軍勢如破竹...........三狼部隊等後會合,,,,,,,,準備發動第二部總攻方案..... 請小心

我都加入沽軍行列, 但糸我676.5 先沽, 會吾會遲左D??