匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: cccho

破位追沽....唔易架!

原帖由 二叔公 於 2009-5-6 01:27 AM 發表
牛郎

hihi  咩事咁慘樣
原帖由 二叔公 於 2009-5-6 01:24 AM 發表
多謝你兩個陪我玩就真
魚仔你依家真系唔玩金哪?

遲1,2個月先有錢應該,一係等自己SAVE番D錢,一係等我阿媽手頭無咁緊先
原帖由 小帥魚 於 2009-5-6 01:30 AM 發表

真架....我之前個個我咩都就O西佢,對佢超好,又親手織頸巾比佢,你知唔知我織左幾耐,2個月呀!!!!!LV ,GUCCI ,CHANEL,POLO,D AND G.....咩都有....最火就係係CHANEL我未知呢個牌子之前一路都以為LV最貴,點知買個 ...

都係你錯啦  太着重物質哪  $ can't buy love
原帖由 魯賓 於 2009-5-6 01:31 AM 發表

hihi  咩事咁慘樣

咩呀~我又冇慘叫
原帖由 小帥魚 於 2009-5-6 01:30 AM 發表

真架....我之前個個我咩都就O西佢,對佢超好,又親手織頸巾比佢,你知唔知我織左幾耐,2個月呀!!!!!LV ,GUCCI ,CHANEL,POLO,D AND G.....咩都有....最火就係係CHANEL我未知呢個牌子之前一路都以為LV最貴,點知買個 ...

原帖由 魯賓 於 2009-5-6 01:33 AM 發表

都係你錯啦  太着重物質哪  $ can't buy love

唔係呀....我識佢頭一年個陣我唔會買野比佢,個陣佢會煮飯對我好鬼好...跟住第二年先開始買比佢,因為見佢之前對我咁鬼好...之後佢就黎野....
原帖由 魯賓 於 2009-5-6 01:33 AM 發表

男人都肯使錢~呢樣老細你錯哪唔爭你

買咗兩萬幾,
你幅相隔離嗰個就係你女朋友?
原帖由 二叔公 於 2009-5-6 01:34 AM 發表

咩呀~我又冇慘叫

急冲勁插禾
原帖由 小帥魚 於 2009-5-6 01:31 AM 發表

遲1,2個月先有錢應該,一係等自己SAVE番D錢,一係等我阿媽手頭無咁緊先

嗯!呢排就多睇睇人地點分析點做野咖先~打穩個基礎好重要呀