匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

重陽登高 金價就.....

原帖由 華人 於 2009-11-18 06:41 PM 發表

哈......匹數好勁先得....

收工未呀?頂呀!我感冒到依家都未好呀~~鼻塞得犀利~你呢
原帖由 HW 於 2009-11-18 06:38 PM 發表
Did u put more deposit for 1170 yet?

牛兄....1170頂啦........
原帖由 華人 於 2009-11-18 06:44 PM 發表

我請你地飲酒....啤啤夫時.....重金禮聘兩個非洲和尚招呼,讓你地感受一下真正的痛苦與快樂.....

折現哪老友 搞甘多野做咩咋
原帖由 二叔公 於 2009-11-18 06:44 PM 發表

收工未呀?頂呀!我感冒到依家都未好呀~~鼻塞得犀利~你呢

未....不過就走,今晚約左人......你保重啊.....我暫時無事.
原帖由 HW 於 2009-11-18 06:38 PM 發表
Did u put more deposit for 1170 yet?

long time no see 牛兄

回復 #599 fitcat 的帖子

Exactly 1150? 1170 maybe seen very soon
原帖由 二叔公 於 2009-11-18 06:45 PM 發表

折現哪老友 搞甘多野做咩咋

車.......無意思.....令你地一生有一個難忘的回憶.
原帖由 華人 於 2009-11-18 06:46 PM 發表

未....不過就走,今晚約左人......你保重啊.....我暫時無事.

好哪~我上黎探下你地咋~好凍呀個鬼天氣~我好d先再上黎~你都保重呀

回復 #606 HW 的帖子

会是会不过肯定不是这星期吧~一会就暴跌了~二叔马上我就要暴了~ 做空真的很惨~血本无归路~
原帖由 華人 於 2009-11-18 06:47 PM 發表

車.......無意思.....令你地一生有一個難忘的回憶.

你想要難忘的回憶之嘛~我制造比你哪