匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

回復 #610 kaiok33 的帖子

小姐有樓收租. 小弟無喎. 咁邊個掂呀?

回復 #603 kwy 的帖子

小妹比支强針沽倉的朋友們!
美伊兩國在廿十多年來都沒有在政冶上面對面接洽!
但在上兩天以開始用外交途徑,面對面處理伊垃克和中東問題!
這個消息十分利淡的..........小妹深信這幾天內基金和大炒家有所動作會進行瘋狂的拋金!
貼緊市塲.........順勢而行!

回復 #611 過客1 的帖子

過客兄........ .你的願望今天應該實現,買多幾對水松高低音拉吧都無問題
原帖由 kaiok33 於 2007-5-30 06:14 PM 發表
過客兄........ .你的願望今天應該實現,買多幾對水松高低音拉吧都無問題

希望有靚喇叭送. 小姐買番幾套靚衫啦.

回復 #614 過客1 的帖子

我本來想去金鋪買返d金器莊下身....... 但小妹現正沽金,

回復 #615 kaiok33 的帖子

回復 #615 kaiok33 的帖子

睇下車,唔止睇,買番部都得!

回復 #617 kwy 的帖子

係就係........但現在小妹未有想換車的念頭
kwy兄...........你有無做單呀!
原帖由 kwy 於 2007-5-30 01:20 發表
睇下車,唔止睇,買番部都得!

真利害!我賺9元就平了,明天早餐有著落

回復 #619 馬溜bb 的帖子

賺多賺少.......同樣都叫賺錢!
恭喜你