匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 華人

黃金搞乜鬼????

原帖由 華人 於 2010-2-5 09:27 PM 發表

嘩......無用啦......老細見到,唔聲唔聲走左佬........

二喪~我地要學下d金融才俊打劫手法先有機發達呀~學野咯
原帖由 華人 於 2010-2-5 09:27 PM 發表

都係錢來架.........

我冇錢呀
原帖由 二叔公 於 2010-2-5 09:28 PM 發表

二喪~我地要學下d金融才俊打劫手法先有機發達呀~學野咯

呵........好啊....而且是合法打劫.......
原帖由 linzhish2008 於 2010-2-5 09:17 PM 發表

可能说还不够全面,只是部分

最近香港是争普选的事还是高铁的事?

高铁感觉港人的意见应是很一致的,可能出发点不 ...

香港高鐵是純西九龍地產項目,政府掛帥市民出錢助地產商推高西九房價,幾年後退休轉入地產公司當股東分餅仔。

不要說跟大陸接軌那麼偉大,根本就是勾結!
原帖由 二叔公 於 2010-2-5 09:29 PM 發表

我冇錢呀

詐死就請你食爆菊.......
原帖由 升呢 於 2010-2-5 09:30 PM 發表

香港高鐵是純西九龍地產項目,政府掛帥市民出錢助地產商推高西九房價,幾年後退休轉入地產公司當股東分餅仔。

不要說跟大陸接軌那麼偉大,根本就是勾結!   ...

说到底就是谁出钱,得利的又是谁
原帖由 華人 於 2010-2-5 09:31 PM 發表

詐死就請你食爆菊.......

你唔會咁對我咖
美國 1月失業率 報9.7 %•預測: 10.0%•前值: 10.0%;
美國 1月平均時薪 報0.3 %•預測: 0.2%•前值: 0.2%;
美國 1月製造業就業人口變動 報 1.1萬人•預測:-2.0萬人•前值:-2.7萬人;
美國 1月非農就業人口變動 報-2 萬人•預測:-0.5萬人•前值:-15萬人

同樣不利美國經濟數據,昨日暴跌, 今日暴漲!
原帖由 升呢 於 2010-2-5 09:30 PM 發表

不要說跟大陸接軌那麼偉大,根本就是勾結!   ...

咪係.......講到唔起就無運行咁......又話成狐島.......好似香港一夜之間無哂其他交通工具......老作得利害.....
原帖由 二叔公 於 2010-2-5 09:22 PM 發表

銀子是瘋子