匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

回復 #629 豬仔飽 的帖子

我不是專家..........買賣自己決定吧
(650)是强大的心理支持...........但破650的難度不是問題!
如果看不清楚可以靜觀其變,才部處行動
頭像被屏蔽
原帖由 kaiok33 於 2007-5-30 08:17 PM 發表
我不是專家..........買賣自己決定吧
(650)是强大的心理支持...........但破650的難度不是問題!
如果看不清楚可以靜觀其變,才部處行動

小姐不是專家,小弟更是盲毛.

回復 #632 拼搏!人 的帖子

如果真係可以反彈到660既話,,,,,,,,,,,,,,,, 小妹就好開心,因為又有高位被我沽貨...........(但希望通常都變成失望)
邊度會有隻大肥羊隨街走呀!

回復 #633 過客1 的帖子

過客兄.........你又paiy我
653個位都幾硬淨!
原帖由 kaiok33 於 2007-5-30 08:30 PM 發表
過客兄.........你又paiy我

大家輕鬆下,不要太緊張.
頭像被屏蔽
原帖由 kaiok33 於 2007-5-30 07:57 PM 發表
如果大户今晚行動拋金................見645根本一点問題都無, 可能還會更低!
緊貼狼群吧!

几点啊,咁早就发梦???

回復 #638 拼搏!人 的帖子

我今天问永清了  他说你叫什么名字