匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

回調何日來

原帖由 二叔公 於 2009-10-21 08:56 PM 發表

有d野整定咖

難道5毛衰過乞兒是整定的?
原帖由 華人 於 2009-10-21 08:58 PM 發表

難道5毛衰過乞兒是整定的?

衰鬼!唔好歧視人哪~你老友我依家連五毛都冇呀
原帖由 二叔公 於 2009-10-21 09:02 PM 發表

衰鬼!唔好歧視人哪~你老友我依家連五毛都冇呀

我無歧視5毛,只是鄙視而已.... 你的確沒有5毛.....最少有幾百個......
原帖由 華人 於 2009-10-21 09:05 PM 發表

我無歧視5毛,只是鄙視而已.... 你的確沒有5毛.....最少有幾百個......

幾百個擺你倉度
原帖由 二叔公 於 2009-10-21 09:10 PM 發表

幾百個擺你倉度

你個衰嘢學人偷換概念........
原帖由 華人 於 2009-10-21 09:11 PM 發表

你個衰嘢學人偷換概念........

哎吔~計錯少少咋~百幾個得未
原帖由 二叔公 於 2009-10-21 09:15 PM 發表

哎吔~計錯少少咋~百幾個得未

你個衰嘢有如5毛般有理解障礙.....我是說我個倉還我個倉.....正如歐洲還歐洲,亞洲還亞洲.....
原帖由 華人 於 2009-10-21 09:20 PM 發表

你個衰嘢有如5毛般有理解障礙.....我是說我個倉還我個倉.....正如歐洲還歐洲,亞洲還亞洲.....

長 實 位 於 港 鐵 大 圍 站 上 蓋 項 目 命 名 為 「 名 城 」 。 集 團 表 示 , 將 [size=200%]參 考九 龍 塘 至 沙 田 現 時 一 手 樓 價 , 估 計 呎 價 1 萬 至 1.5 萬 元 。 當 得 到 預 售 樓 花 同 意 書 後 即 會 推 出 。
項 目 提 供 1360 個 單 位 , 首 批 估 計 推 出 一 半 , 明 年 中 入 伙 。
小你呀!你知我有殘疾就要體諒多d哪~真系賣到過萬一呎~即刻賣佐去搬去你個倉住~同你做埋看更
原帖由 二叔公 於 2009-10-21 09:24 PM 發表

長 實 位 於 港 鐵 大 圍 站 上 蓋 項 目 命 名 為 「 名 城 」 。 集 團 表 示 , 將 參 考九 龍 塘 至 沙 田 現 時 一 手 樓 價 , 估 計 呎 價 1 萬 至 1.5 萬 元 。 當 得 到 預 售 樓 花 同 意 書 後 即 ...

哈........我也想將自住物業出售......升到成2萬幾元一呎,橫掂我早晚要走人.....益d儍佬不亦快哉.......同獄長同睡在倉中的紅酒箱面,豈不浪漫?
原帖由 華人 於 2009-10-21 09:30 PM 發表

哈........我也想將自住物業出售......升到成2萬幾元一呎,橫掂我早晚要走人.....益d儍佬不亦快哉.......同獄長同睡在倉中的紅酒箱面,豈不浪漫?

一萬我賣先哪~我住先~你兩個排後面