匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

爆上或爆落 月中有分曉

原帖由 二叔公 於 2009-8-12 02:46 PM 發表

甘即系我可以咬你哪
系咩?我冇留意~冇就冇罷~我地up玩就算~反正過佐口引咯

你咁都得.
咁又係......
原帖由 華人 於 2009-8-12 02:49 PM 發表

你咁都得.
咁又係......

二喪~今日好似開大細渦~923-980~好大舊肉哦~我想嚼番口
大大佬就話睇住d yen 做野~如果下午d yen 跌回95下方~可沽~如果d yen 穿唔到 95~943左右渣翻上去~我自己就決定今日跌破41個位就put距~破位的可能性好大
如果要call至少要升破952才轉睇call
原帖由 二叔公 於 2009-8-12 02:52 PM 發表

二喪~今日好似開大細渦~923-980~好大舊肉哦~我想嚼番口
大大佬就話睇住d yen 做野~如果下午d yen 跌回95下方~可沽~如果d yen 穿唔到 95~943左右渣翻上去~我自己就決定今日跌破41個位就put距~破位的可 ...

呵......我今日無乜心機.....你賺多d啦.
原帖由 華人 於 2009-8-12 02:56 PM 發表

呵......我今日無乜心機.....你賺多d啦.

如果你想話要請假潛水過大海~唔........準..............呀.......
原帖由 二叔公 於 2009-8-12 02:58 PM 發表

如果你想話要請假潛水過大海~唔........準..............呀.......

車.......d藥力過左就會閃下閃下咁痛架.....好快啦.....過多半小時左右.
原帖由 華人 於 2009-8-12 03:01 PM 發表

車.......d藥力過左就會閃下閃下咁痛架.....好快啦.....過多半小時左右.

會唔會準備好酒好d呢
原帖由 二叔公 於 2009-8-12 03:03 PM 發表

會唔會準備好酒好d呢

唔飲住啦.....要食一星期抗生素.
原帖由 華人 於 2009-8-12 03:05 PM 發表

唔飲住啦.....要食一星期抗生素.

要痛甘耐咖?
原帖由 二叔公 於 2009-8-12 03:07 PM 發表

要痛甘耐咖?

痛就2一3日左右,以前都種過大牙啦.我有經驗....抗生素用來消炎消腫.
二叔......我瞓陣先......