匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

黄金新世紀 !

原帖由 華人 於 2009-12-28 09:28 PM 發表

無你修....

依家你除了精練雙修還其他世藝咩
原帖由 JL1 於 2009-12-28 09:30 PM 發表
but i can't told him i'm lose much money ah over 1m ah

一姐~有咩女人會話比honey知使佐幾多咖吖?同honey嗲兩下就ok哪~你明我意思咖哪~唔信你問下二喪獄長點暗示咖
原帖由 二叔公 於 2009-12-28 09:32 PM 發表

依家你除了精練雙修還其他世藝咩

哈........你又知.....
原帖由 華人 於 2009-12-28 09:37 PM 發表

哈........你又知.....

都聽到你唱成年小李飛刀咯仲唔知
原帖由 二叔公 於 2009-12-28 09:40 PM 發表

都聽到你唱成年小李飛刀咯仲唔知

..........
二叔,一姐....你地慢慢傾...
原帖由 華人 於 2009-12-28 09:43 PM 發表

甘算點呀?........就撇哪[email=..............@#$%^%$#@#$%$#@#$]..............@#$%^%$#@#$%$#@#$[/email]#@@!
原帖由 二叔公 於 2009-12-28 09:36 PM 發表

一姐~有咩女人會話比honey知使佐幾多咖吖?同honey嗲兩下就ok哪~你明我意思咖哪~唔信你問下二喪獄長點暗示咖
but too much money ah enough to buy many handbags   .......chanel  ......
原帖由 華人 於 2009-12-28 09:43 PM 發表
where are you go ah  
原帖由 JL1 於 2009-12-28 09:44 PM 發表
but too much money ah enough to buy many handbags   .......chanel  ......

chanel  好一般~唔買罷就~一姐依家我拎環保袋咋