匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

魯賓兄, 今天有收獲嗎?

回復 #663 過客1 的帖子

如果歐元趺穿1.3400對黃金會有一定影响!
記得當年在金市失利...........第一時間揾德國馬克做吐倉..........十次有九次成功
原帖由 kaiok33 於 2007-5-30 11:03 PM 發表
如果歐元趺穿1.3400對黃金會有一定影响!
記得當年在金市失利...........第一時間揾德國馬克做吐倉..........十次有九次成功

多謝小姐指教.
小姐有無平倉?
好牛皮............希望尾市有d野睇啦

回復 #664 過客1 的帖子

暫時都未平........希望尾市跌啦!
原帖由 kaiok33 於 2007-5-31 12:52 AM 發表
暫時都未平........希望尾市跌啦!

小弟見652個位,上次試一次,咁次試2次,都好像很強,咪走哂先.

回復 #667 過客1 的帖子

這樣做是正確的.......... 最緊要good水
但小妹覺得果市沽盤强勁.........所以睇多陣才决定策略

回復 #668 kaiok33 的帖子

其實沽貨近來使乜驚, 位好重正, 我見利潤幾好,咪平左佢先.

回復 #669 過客1 的帖子

你就好啦,可以走買音响............加反對超勁喇叭添!
其係話慕死小妹