匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

好厉害!不敢跟进。

现在预测今晚的数据基本是一面倒利美圆,不利黄金。

大家都看到的听到的,难道基金大户他们不知道?他们又会怎么利用这种机会呢?
Yes, good thinking! Thanks~
kaiok33 你今天點睇,

回復 #683 ronaldpau 的帖子

剛剛659沽了
小姐,小弟心急沽早左,現在太平洋途中.
我差左少少...係658.65 沽左.....
升多些先沽,今晚好像要向上衝,

回復 #684 kaiok33 的帖子

呀!!! 我真糸吾識講, 我D心理質素, 真糸仲要好多時間學習
我真糸吾明點解輸錢可以快過贏錢甘多嫁

我星期二, 一日輸左呢個月贏既一半
昨天, 跟中左個勢 657.9, 655.8, 652.7 沽左, 本來贏緊, 冇走到
而家3張單仲糸度,

如果而家平, 我呢個月贏既冇哂, 吾平個心仲吾安樂,
小妹真係覺得某d人可係可笑,
永不悔改,不會分析別人的見解................
小妹由689到見在共賺干多兩金
賺錢是靠實力和對市塲的認識,不是靠運氣和感覺!
要揸金要有利黃金的消息和數據,不是人叫揸就揸!
同樣沽金也是一樣要有利淡的消息和數據,不是人叫沽就沽!
小妹个人見解!

回復 #689 kaiok33 的帖子

Support