匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BY

陳良宇被開除黨籍公職送檢

原帖由 BY 於 2007-7-28 01:25 AM 發表

5斤重東升 - 不如老鼠斑好过!

DOW 13384.32   -89.25

我近來食咸魚而已!!!
原帖由 魯賓 於 2007-7-28 01:27 AM 發表

哈...想多食也不容易  我都未食過

找啊一便有得食,万元一隻送燕窩一盅外加 ....... 抵食!
原帖由 魯賓 於 2007-7-28 01:17 AM 發表

我呢行好難入又好難做架 有苦自己知

入行基本功,要識毒龍鑽,王小虎練左幾十年,K哥唔識架啦!!!
原帖由 雷文 於 2007-7-28 01:29 AM 發表

DOW 13384.32   -89.25
我近來食咸魚而已!!!

咸魚 - 上品來!白菜加咸魚,送飯無得頂!
原帖由 BY 於 2007-7-28 01:31 AM 發表

找啊一便有得食,万元一隻送燕窩一盅外加 ....... 抵食!

咁耍努力炒金啦  下星期揾位渣番手先""
原帖由 雷文 於 2007-7-28 01:32 AM 發表

入行基本功,要識毒龍鑽,王小虎練左幾十年,K哥唔識架啦!!!

雷哥果真識嘢
原帖由 BY 於 2007-7-28 01:33 AM 發表

咸魚 - 上品來!白菜加咸魚,送飯無得頂!

我都唔怕膽固醇,要食鮑魚!!!
原帖由 雷文 於 2007-7-28 01:21 AM 發表

或者在下的是山矣呢!!!

如果就此收盤,日線圖有粒長長十字星,星期一hw兄可以蒸條5斤重東升加一打十兩重黃油蟹招乎老友!!!

收市价:

英記:

Gold :
660.0/660.05

Silver:
12.65/12.68

KI

Gold
659.50/661.00

Silver 12.60/12.70
收市前如再見658是否可走多轉?雷兄指道一下!
原帖由 魯賓 於 2007-7-28 01:36 AM 發表

雷哥果真識嘢

真的下了!! 有空再聊!!!

NYMEX 收盤               

Last    Open   High    Open   Low   High   Low    Recent   Change   

Aug 2007     660.00    660.00    659.90    666.80    656.60    660.10s    -0.10   

Sep 2007     664.00    n/a    669.30    669.30    661.50    663.40s    +0.60   

Oct 2007     666.50    666.50    666.00    673.00    662.70    666.20s    +0.30   

Dec 2007     672.20    672.00    671.50    679.20    668.80    672.30s    -0.10   

原帖由 雷文 於 2007-7-28 01:49 AM 發表

真的下了!! 有空再聊!!!

NYMEX 收盤               

Last    Open   High    Open   Low   High   Low    Recent   Change   

Aug 2007     660.0 ...

have a good weekend  下星期再博殺