匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: birdcalvin

即市 737.50 - 740.50

原帖由 Touch 於 2007-10-11 05:02 PM 發表

睇748/750之间,唔上就先平!
大哥您点睇啊??

華安係小弟啊...

我原以為是一股強力上破, 點知現在有點拉牛上樹之感 ...

急上 = 急落?
慢上 = 有排升?

好似感情咁, 要慢慢培養, 方細水長流? 欲速則不達?
原帖由 birdcalvin 於 2007-10-11 17:12 發表

華安係小弟啊...

急上 = 急落?
慢上 = 有排升?

好像你對秋香.....細水長流
小弟愚見,現市場靜侍今晚數據公佈,數據利美元,就先回後冲,反則直冲上750之上,即無輪点都上750之上,建議小注怡情,免責!
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-11 05:38 PM 發表

好像你對秋香.....細水長流

全中!!   但我仲係華府入面等候機會同秋香姐培養感情中, 未到細水長流皆段.  有心 有心~~

我只是口水長流中...
原帖由 KEITH 於 2007-10-11 17:40 發表
小弟愚見,現市場靜侍今晚數據公佈,數據利美元,就先回後冲,反則直冲上750之上,即無輪点都上750之上,建議小注怡情,免責!

又玩上星期五技巧.......
如見745左右應可上車,743止損, (免責)-----------------------------------
原帖由 birdcalvin 於 2007-10-11 05:12 PM 發表

華安係小弟啊...

急上 = 急落?
慢上 = 有排升?

太有才啦!
顶!顶!!顶!!!
三試747...今晚實好勁波幅.....
hi, 各位先悲,你們好!小弟K仔.  有冇發覺大數之前,即一般都是8.30之前,必會回一回呢?
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-11 07:50 PM 發表
三試747...今晚實好勁波幅.....

平静得有点怪怪的!