匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Amigo

金子將會出現大型上落市

原帖由 Amigo 於 2007-11-8 23:08 發表

我這段日子很忙.....沒時間睇市.......

噢...可惜.....
原帖由 馬溜bb 於 2007-11-8 23:15 發表

噢...可惜.....

那你今天有渣嗎?還是沽了又有食....?
原帖由 Amigo 於 2007-11-8 23:18 發表

那你今天有渣嗎?還是沽了又有食....?

今日是渣......賺了幾蚊....看見油跌...金仔都無跟跌...金仔抗跌能力好強...
原帖由 馬溜bb 於 2007-11-8 23:28 發表

今日是渣......賺了幾蚊....看見油跌...金仔都無跟跌...金仔抗跌能力好強...

我總是覺得近期市況好.........怪!
原帖由 Amigo 於 2007-11-8 23:31 發表

我總是覺得近期市況好.........怪!

點怪!..
好像今晚到847左右.......
原帖由 馬溜bb 於 2007-11-8 23:35 發表
好像今晚到847左右.......

好大機會見850+..........傻見!
原帖由 Amigo 於 2007-11-8 23:36 發表

好大機會見850+..........傻見!

我真是無膽,又早平渣單...好低位去渣....唉........
原帖由 馬溜bb 於 2007-11-8 23:38 發表

我真是無膽,又早平渣單...好低位去渣....唉........

有賺就好了....何需介懷多與少....況且我都未必準........錢是嬴不盡,只有若不止蝕,就會輸盡..........
原帖由 Amigo 於 2007-11-8 23:45 發表

有賺就好了....何需介懷多與少....況且我都未必準........錢是嬴不盡,只有若不止蝕,就會輸盡..........

我不會唔止蝕.....留得青山在....