匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

全球各地對油價暴漲都出現示威,做d野啦

原帖由 CDO 於 2008-5-28 11:06 PM 發表

唉... 又叫我搵日早D入O黎, 點知到左無崖千輩無左影!

油價日日上落4美元(126-130),你地D搵食工具唔夠而走去炒短線真係冇得做!

石油又跌返落128.60左右....

因為星期一美國放左假,本來星 ...

來來,報到先~~.gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
原帖由 金小文 於 2008-5-28 11:26 PM 發表
朋友,知易行難﹗

根本就唔知!

因為大家都係估估下,包括大戶!

大戶唔係叻好多,只係贏左你地D資訊工具,就好似我係前題談到,你地做短線係睇住幾多張圖係炒一樣! 唔好以為炒金只係睇住張金圖買下賣下咁簡單。即使你可以咁做,不過你要嚴守止蝕同識得反手,點位要好準好準才可以贏錢,唔係既9成以上既人係輸錢或WHITE DO.
原帖由 Amigo 於 2008-5-28 23:28 發表

我亂講都中........

徦如今晚收在900之上......明天可能會....誘空........................係咁咦講下.........咪當真
原帖由 Amigo 於 2008-5-28 11:28 PM 發表

我亂講都中........

你做晒功課先入場,唔好扮野啦!
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-28 11:34 PM 發表

來來,報到先~~.gif" smilieid="158" border="0" alt="" />

咁你就走寶囉! 今日插左成20蚊,賺小好多!
原帖由 CDO 於 2008-5-28 23:37 發表

你做晒功課先入場,唔好扮野啦!

........俾你識穿左!........
原帖由 Amigo 於 2008-5-28 11:36 PM 發表

徦如今晚收在900之上......明天可能會....誘空........................係咁咦講下.........咪當真

我比較著重油價發展!

即係美元下半年走勢,我著重美國大選走勢來判斷一樣!
原帖由 CDO 於 2008-5-28 23:38 發表

原帖由 CDO 於 2008-5-28 11:38 PM 發表

我係唔知攪緊咩~~
昨天仲諗住會升........仲走左去lock倉
到見佢倒水咁跌,先走去平....
今日都唔知發生咩事又跌左落黎......
點估到佢跌得咁急
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-28 11:42 PM 發表

我係唔知攪緊咩~~
昨天仲諗住會升........仲走左去lock倉
到見佢倒水咁跌,先走去平....
今日都唔知發生咩事又跌左落黎......
點估到佢跌得咁急