匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

回複 #59 CDO 的帖子

原帖由 江湖郎中 於 2009-6-9 05:04 PM 發表

山脈?

龍脈 - 女星梁洛施2007年擄獲超級王老五李澤楷,成香港首富家族的「候選媳婦」。但李澤楷以往戀情皆不長久,故一日未入豪門時都有變數。料事隔一年半,上周梁洛施驚爆已為李澤楷產下一子,首富家族第三代繼承人再添一男李長治。有港媒估計,由懷孕至產子,保守估計梁洛施已獲近億港幣。
原帖由 CDO 於 2009-6-9 05:23 PM 發表

龍脈 - 女星梁洛施2007年擄獲超級王老五李澤楷道法自然,成香港首富家族的「候選媳婦」寧靜通慧。但李澤楷以往戀情皆不長久,故一日未入豪門時都有變數。料事隔一年半大道執中,上周梁洛施驚爆已為李澤楷產下一子和而不同,首富家族第三代繼 ...

---
原帖由 CDO 於 2009-6-9 04:10 PM 發表
有幾好? 讚多兩句我咪多d浮面囉

大哥,天天失眠有咩解救?

好好.......好好.....好好好好好好好好好好好好好........夠多于未
呀! 仲有一句.........此文袛應天上閱, 人間那得幾回品
至於失眠呢家嘢............一係好似我咁..........索性唔瞓 (睇幾時死囉)
原帖由 CDO 於 2009-6-9 04:53 PM 發表

隨著美國新任財長蓋特納首次中國行的匆匆落幕,金磚四國首次首腦峰會的日益臨近,一個一直以來懸而未決的話題再次拋給了中國大陸民眾:“繼續購買美國國債安全嗎?”

蓋特納在北京大學演講時表示, ...

我信世上無必然的........袛是時間和目的嘅問題也
原帖由 CDO 於 2009-6-9 05:01 PM 發表
禽獸不如!

小學男教師5年前與剛畢業的12歲女學生發展畸戀並疑性交約300次,更涉帶懷孕女生前往墮胎,陪審團昨日以大比數裁定他11項非法性交罪成,但串謀促致流產罪不成立。

案件押後至6月8日,等待索取 ...

禽獸不如! .............好貼切呀
原帖由 BC1410 於 2009-6-9 08:53 PM 發表

禽獸不如! .............好貼切呀

仲有D咩词比"禽獸不如" 更犀利呢? ... 在下想一次X到够皮!
原帖由 Touch 於 2009-6-9 08:59 PM 發表

仲有D咩词比"禽獸不如" 更犀利呢? ... 在下想一次X到够皮!   

會長早安!
原帖由 BC1410 於 2009-6-9 09:06 PM 發表

會長早安!

请安
原帖由 CDO 於 2009-6-9 03:36 AM 發表

唔好咁啦! 尊重一下係網絡另一個端口進入虛擬世界既人,你同我D血都是紅色的。

又快4點啦,我又失眠,唔想食藥,呢單野點搞好呢,大鑊?

簡單哪~老年癡呆初期~心口紋多幾個電話~到時候警察叔叔會幫你打電話找人接你咖哪
ps:我個電話紋細d~不是很遠的話我會接埋你返歸哪~隧道費你比~夠兄弟呢~呻乜鬼呀!過趟大海你就正常返哪~冇老點你咖~最多我唔笑你哪