匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

千圓爭霸戰!!!

原帖由 華人 於 2009-9-25 08:49 PM 發表

你多d休息......我今晚也會早d瞓......而且只可飲孖蒸.

大家都早d哪~妳飲開水好哪~孖乜鬼蒸
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 08:50 PM 發表

大家都早d哪~妳飲開水好哪~孖乜鬼蒸

......過口引嘛....你無事嘛?
原帖由 華人 於 2009-9-25 08:52 PM 發表

......過口引嘛....你無事嘛?

就系連比妳過了幾日口引~依家叫妳飲開水
冇乜大事~急性腸胃炎咋~嘔又嘔曬屙又屙曬咯~抖兩日冇事咖~都話唔敢病咯
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 08:54 PM 發表

就系連比妳過了幾日口引~依家叫妳飲開水
冇乜大事~急性腸胃炎咋~嘔又嘔曬屙又屙曬咯~抖兩日冇事咖~都話唔敢病咯

哈.......回吐下........
咁小事o者......祝你早日康復.
原帖由 華人 於 2009-9-25 09:00 PM 發表

知就好哪~吐少少正常不過哪~咪忘記80%咖人輸ing錢咖
我會好好抖幾日咖哪~妳小心d做市!小心d做壞事~唔好比獄長捉到痛腳~take care
原帖由 華人 於 2009-9-25 09:00 PM 發表

二喪~我沖涼訓先哪~妳玩開心d~我都系覺得有d暈
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 09:02 PM 發表

知就好哪~吐少少正常不過哪~咪忘記80%咖人輸ing錢咖
我會好好抖幾日咖哪~妳小心d做市!小心d做壞事~唔好比獄長捉到痛腳~take care

明白啦......大部空軍幾乎全線崩潰........
你多d休息......我會小心....
原帖由 華人 於 2009-9-25 09:06 PM 發表

明白啦......大部空軍幾乎全線崩潰........
你多d休息......我會小心....

唔多路就好走哪~記得呀昏君華~我冇眼睇呢個瘟市哪~!越睇越吐血~我去讴蟲好過
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 09:08 PM 發表

唔多路就好走哪~記得呀昏君華~我冇眼睇呢個瘟市哪~!越睇越吐血~我去讴蟲好過

早點休息......

回復 #69 華人 的帖子

原油终于有点要反弹的样子了~如果今天反弹希望把黄金带到希望之星去~1008~看多都发~