匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

見好就應要收了

一姐.....在下上星期輸到沒有底線,只有底褲.....好意思出聲嗎?差點去日本要勞軍.....請美軍食爆菊 ...
華人 發表於 2010-5-12 05:47 PM

l know ar 1 time cut at 1193 then fall down to 116x  ar    1 time cut at 1199 ar
l know ar 1 time cut at 1193 then fall down to 116x  ar    1 time cut at 1199 ar fac ...
JL1 發表於 2010-5-12 05:52 PM

唉......世事豈能盡如人意.
唉......世事豈能盡如人意.
華人 發表於 2010-5-12 05:54 PM

BC.......好彩在下回位就揸(值搏率高d)....否則在下明天去日本.....有位朋友調派去駐守0ki ...
華人 發表於 2010-5-12 05:38 PM

英雄好...........終於到見你啦!........日本之旅好玩嗎?
英雄好...........終於到見你啦!........日本之旅好玩嗎?
BC1410 發表於 2010-5-12 07:21 PM

明天才去北海道12日之旅.....有幾日去Okinawa探朋友.
明天才去北海道12日之旅.....有幾日去Okinawa探朋友.
華人 發表於 2010-5-12 07:29 PM

...........咁要去玩得開心d.........不過今晚都係要cut晒先啦, 12日後唔知會變成乜呀, 費事心掛掛麻
呵 ...........咁要去玩得開心d.........不過今晚都係要cut晒先啦, 12日後唔知會變成乜呀, 費事 ...
BC1410 發表於 2010-5-12 07:36 PM

孖展就平哂啦.紙金和金幣就唔理啦......一額汗,差點要去Okinawa做慰安男揾外快.......
孖展就平哂啦.紙金和金幣就唔理啦......一額汗,差點要去Okinawa做慰安男揾外快.......:fun ...
華人 發表於 2010-5-12 07:44 PM

信得過你冇咁易high嘅.............紙金d嘢......同佢鬥長命都仲得哪, 唔使咁緊張
信得過你冇咁易high嘅.............紙金d嘢......同佢鬥長命都仲得哪, 唔使咁緊張
BC1410 發表於 2010-5-12 07:59 PM

BC,我今次紙金有得唔多.......有事也不太傷,多謝關心.....
BC,我今次紙金有得唔多.......有事也不太傷,多謝關心.....
華人 發表於 2010-5-12 08:03 PM

咁.........等去完日本之後大把機啦!