匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

頭像被屏蔽

回復 #58 豬仔飽 的帖子

賺錢是好事 ,應該開開心心,緊貼狼群揾位沽金銀,一齊吃夫大肥羊巴

回復 #61 sansan 的帖子

今天是集結日, 所以675至671是有一定反抗能力,需要一點時間清理地區,可能要等明天 (人狼大將軍}才指揮軍隊發動第二次總攻
原帖由 kaiok33 於 2007-5-10 02:31 AM 發表
你叫我点敢揸呢,就算要揸念金都要比個合理我啊!
你叫点敢揸念金呢

金升係TREND,因為有通漲。

金升係唔需要理由,只有事後才有解釋。

本來都不想出聲,招招積積真係眼火爆。

人品好,做什麼都好,人品差,做什麼都沒用!!!
有信心什麼價位都錢賺,但一定要做止賺位................ (見好就要收) 然後緊貼狼群揾位再沽金
續繼食大餐!
agree
唉!又是單邊主義者...........
如果有人比一大箠錢你投資,但指准你投資樓市或買黃金中選其一,好會点做?
(同我講通漲).........認清對手先講啦!............
最後堤醒你..........睇圖表要理志d

回復 #52 kwy 的帖子

680.8沽又打贏了一塲小勝仗!
By ,where are you now,time to show up,somebody need you to teach her.
buy or sell now?