匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

黄金新世紀 !

原帖由 BC1410 於 2009-12-28 10:10 PM 發表

d帖就中8成以上, 揾就........都係多過做

好睇唔好做!!!
哈!!!唔好似我甘利大本無歸就好哪
原帖由 二叔公 於 2009-12-28 10:12 PM 發表

好睇唔好做!!!
哈!!!唔好似我甘利大本無歸就好哪

都係睇定d先...........好蠱惑呀
原帖由 BC1410 於 2009-12-28 10:11 PM 發表

鎖咗未呀 ...........111x 囉
no ah waiting for 1119 still have 300 ozs ah  
原帖由 BC1410 於 2009-12-28 10:15 PM 發表

都係睇定d先...........好蠱惑呀

黎ing2010仲激呀~今晚見到資深炒友講:出年 ( 2010 年 ) 又係五年一度重訂 SDR 各成份股 ( 貨幣 ) 的大日子.
除了 BRIC 貨幣可能擠入 (及擠走) 目前一部份成員所佔之比重外 ( eg British Pound ) , 金 / 銀 / 油或許亦榜上有名.
Then SDR will certify the REBIRTH of Gold
原帖由 JL1 於 2009-12-28 10:16 PM 發表
  no ah waiting for 1119 still have 300 ozs ah  

1118 係今日重點呀.........破咗就如我冬至講睇 1132 - 1150啦, 但應該唔易破架
原帖由 BC1410 於 2009-12-28 10:21 PM 發表

1118 係今日重點呀.........破咗就如我冬至講睇 1132 - 1150啦, 但應該唔易破架

呵~1105都難落呢~兩頭走格局~即系悶局~不如訓覺
原帖由 BC1410 於 2009-12-28 10:21 PM 發表

wait wait wait la
原帖由 二叔公 於 2009-12-28 10:20 PM 發表

黎ing2010仲激呀~今晚見到資深炒友講:出年 ( 2010 年 ) 又係五年一度重訂 SDR 各成份股 ( 貨幣 ) 的大日子.
除了 BRIC 貨幣可能擠入 (及擠走) 目前一部份成員所佔之比重外 ( eg British Pound ) , 金 / 銀 / ...

之後一定有排亂呀 (貨幣大亂)........2010 下半年eu應唔係好店
原帖由 二叔公 於 2009-12-28 10:23 PM 發表

really   i will buy more at 1106 cut at 1103 la  
原帖由 二叔公 於 2009-12-28 10:23 PM 發表

接上週市.........上睇 1118 下睇 1094呀.........本週初應在這上下走架.....個見