匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

原帖由 ronaldpau 於 2007-5-31 08:53 PM 發表
呀!!! 我真糸吾識講, 我D心理質素, 真糸仲要好多時間學習
我真糸吾明點解輸錢可以快過贏錢甘多嫁

我星期二, 一日輸左呢個月贏既一半
昨天, 跟中左個勢 657.9, 655.8, 652.7 沽左, 本來贏緊 ...

輸錢因贏錢起....
上落市有錢贏就好走......但又想贏多d....結果.....

回復 #688 ronaldpau 的帖子

大勢利淡..........坐艇係好正常
有升有跌才是叫抄金嘛!

回復 #685 過客1 的帖子

過兄客請放心..........你有小妹相伴嗎?
原帖由 kaiok33 於 2007-5-31 08:57 PM 發表
大勢利淡..........坐艇係好正常
有升有跌才是叫抄金嘛!

早前見妳都係做短線,但做短線為甚麼唔做止損呢?.....
小妹,我係659.5沽左,咩位做止蝕 ? 請指教 !
原帖由 saxonwan 於 2007-5-31 09:05 PM 發表
小妹,我係659.5沽左,咩位做止蝕 ? 請指教 !

663.5也可以呀..........是嗎?

回復 #696 chrishui9255 的帖子

謝謝你 !
原帖由 saxonwan 於 2007-5-31 09:11 PM 發表
謝謝你 !

不用謝......但妳要小心呀,今晚美國數據不利好美元啊.......
原帖由 chrishui9255 於 2007-5-31 09:13 PM 發表

不用謝......但妳要小心呀,今晚美國數據不利好美元啊.......

還有明天的數據也是大數據......做單時都要做好止損呀..........
原帖由 kaiok33 於 2007-5-31 09:01 PM 發表
過兄客請放心..........你有小妹相伴嗎?

多謝小姐. 小弟未驚過. 這個遊戲就是如此,昨日平得好,今日做得差. 人生也是如此,有喜有愁.