匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

黃金無影脚!

二叔....Tres veces te amo( l love you thrice ). 我回來啦.又要轉機....坐了差不多15小時飛機...第日再傾,同我問候牛郎.姣Joe,會長,BC兄,伍姑娘,魚仔.....
原帖由 華人 於 2009-5-13 07:33 PM 發表
二叔....Tres veces te amo( l love you thrice ). 我回來啦.又要轉機....坐了差不多15小時飛機...第日再傾,同我問候牛郎.姣Joe,會長,BC兄,伍姑娘,魚仔.....

頂呀!就走哪?手信呢你都未話買佐乜呀
原帖由 二叔公 於 2009-5-13 07:35 PM 發表

頂呀!就走哪?手信呢你都未話買佐乜呀

手信係Tres veces te amo.獄長買左好多野.我自已反而無乜....好累,冲完涼,食飯瞓啦.
原帖由 華人 於 2009-5-13 07:40 PM 發表

手信係Tres veces te amo.獄長買左好多野.我自已反而無乜....好累,冲完涼,食飯瞓啦.

明天show黎睇睇
好哪~去調時差哪 see you
ps:亞joe上京了
原帖由 華人 於 2009-5-13 07:33 PM 發表

華兄,咁有心呀,快D番黎啦,好鬼悶呀!!,玩得開心D~~~
原帖由 小帥魚 於 2009-5-13 07:46 PM 發表

華兄,咁有心呀,快D番黎啦,好鬼悶呀!!,玩得開心D~~~

魚仔
hihi everybody
二喪回巢  明天恭候
原帖由 魯賓 於 2009-5-13 07:50 PM 發表
二喪回巢  明天恭候

準備紅白藍笠距
原帖由 二叔公 於 2009-5-13 07:52 PM 發表

準備紅白藍笠距

咪嚇親佢住  慢慢嚟