匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

人生無常 金海番波

原帖由 華人 於 2009-12-9 07:57 PM 發表

.......咁我下次笑得雍雅一點.....

好呀............咁示範一吓得唔得先
原帖由 二叔公 於 2009-12-9 07:58 PM 發表

鬼咩~13個人圍埋一台~up成日都系果d~秘書斟茶斟到手軟~我地就坐到生瘡~大家都差不多高大~片邊個好呀?

咁高咁大先好片...... 向上是越級挑戰,勝算難料,向下是大石壓死蟹,勝之不武.....
原帖由 BC1410 於 2009-12-9 07:59 PM 發表

好呀............咁示範一吓得唔得先

有機會先啦..........
原帖由 華人 於 2009-12-9 08:01 PM 發表

咁高咁大先好片...... 向上是越級挑戰,勝算難料,向下是大石壓死蟹,勝之不武.....

仲衰有個執行董事在場呢
原帖由 二叔公 於 2009-12-9 08:02 PM 發表

仲衰有個執行董事在場呢

如佢識做就會轉做球證......咁就有道行啦.
原帖由 華人 於 2009-12-9 08:04 PM 發表

如佢識做就會轉做球證......咁就有道行啦.

今日個會根本就揾得黎搞~無啦啦又請多個副財務總奸來~正總奸面色好難睇~你話總裁辦d人點好講說話咋?我同啊偉兩個搏命去洗手間
原帖由 二叔公 於 2009-12-9 08:06 PM 發表

今日個會根本就揾得黎搞~無啦啦又請多個副財務總奸來~正總奸面色好難睇~你話總裁辦d人點好講說話咋?我同啊偉兩個搏命去洗手間

哈........咁搞法,麻煩d咯......
原帖由 華人 於 2009-12-9 08:08 PM 發表

哈........咁搞法,麻煩d咯......

明天還要繼續~我想死
原帖由 二叔公 於 2009-12-9 08:14 PM 發表

明天還要繼續~我想死

長命會,我都開唔少,我漸入化境,其求9 up幾句就算,但做好做醜說話要有觀點,不能太失禮....
二叔,BC....我走人.....