匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 華人 於 2009-12-10 02:22 AM 發表

我一諗起星期一,一怒之下在1160左右全面出貨就火滾....

賺唔盡嘛  反手一樣
睇個款............仲有得落喎
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 02:26 AM 發表

滾嚟仲乜..............107x 入住小小先囉..........咁都執大佢一百呀........你話係咪

都啱.....玩中長線執唔到200以上,千萬不要對人說,會俾人笑......
原帖由 華人 於 2009-12-10 02:25 AM 發表

唉....唔好提我的on 9嘢啦.有食唔食,罪大惡極....

都係個句..........番手落 10xx 再扎到 3月.........食大佢啦
原帖由 魯賓 於 2009-12-10 02:26 AM 發表

賺唔盡嘛  反手一樣

不過我今次既過貪又on 9.......扺死.....我又機會在1220左右全面平倉架....
原帖由 華人 於 2009-12-10 02:28 AM 發表

都啱.....玩中長線執唔到200以上,千萬不要對人說,會俾人笑......

你又何止200, 仲記得 4 月20日嗎
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 02:29 AM 發表

都係個句..........番手落 10xx 再扎到 3月.........食大佢啦

有1000左右我狂掃啊,最多捱一捱價.....
原帖由 華人 於 2009-12-10 02:30 AM 發表

不過我今次既過貪又on 9.......扺死.....我又機會在1220左右全面平倉架....

當豪比佢囉
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 02:31 AM 發表

你又何止200, 仲記得 4 月20日嗎

我分段入...不過d貨尾全部過200.....
原帖由 華人 於 2009-12-10 02:31 AM 發表

有1000左右我狂掃啊,最多捱一捱價.....

我睇有可能架........都係穩陣d好