匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

回調何日來

原帖由 華人 於 2009-10-22 08:54 PM 發表

嘩.........你真幸福.....

我蛇下就叫幸福?你明知我做到好似狗甘呀~你一日冇蛇就講風涼話呀
原帖由 二叔公 於 2009-10-22 08:59 PM 發表

我蛇下就叫幸福?你明知我做到好似狗甘呀~你一日冇蛇就講風涼話呀

我唔抵得嘛........
原帖由 華人 於 2009-10-22 09:00 PM 發表

我唔抵得嘛........

甘你咬野未呀
唔使唔抵得咯~我仲都系好倦~你識我到依家見我蛇咋有幾何見我釣魚呀~可見現在的我真的很疲倦
原帖由 二叔公 於 2009-10-22 09:06 PM 發表

甘你咬野未呀
唔使唔抵得咯~我仲都系好倦~你識我到依家見我蛇咋有幾何見我釣魚呀~可見現在的我真的很疲倦

求其咬左d....無胃口....
你近來好忙,還是睡眠情況太差?
原帖由 華人 於 2009-10-22 09:09 PM 發表

求其咬左d....無胃口....
你近來好忙,還是睡眠情況太差?

忙d咯~話佐做野吖嘛~訓又訓得差d~唔知點講好~可能系太耐冇正經做野卦~比d時間適應哪~我應承佐人最少做半年咖
原帖由 二叔公 於 2009-10-22 09:13 PM 發表

忙d咯~話佐做野吖嘛~訓又訓得差d~唔知點講好~可能系太耐冇正經做野卦~比d時間適應哪~我應承佐人最少做半年咖

嗯......你習慣自由自在......再工作總有點不慣.
原帖由 華人 於 2009-10-22 09:16 PM 發表

嗯......你習慣自由自在......再工作總有點不慣.

早几年太自由了~難得開聲仲有人請我~執到哪~雖然我番工磕眼訓但我都系堅持
原帖由 二叔公 於 2009-10-22 09:19 PM 發表

早几年太自由了~難得開聲仲有人請我~執到哪~雖然我番工磕眼訓但我都系堅持

都算係咁咯.....不要太多要求啦.
原帖由 華人 於 2009-10-22 09:21 PM 發表

都算係咁咯.....不要太多要求啦.

車!要求咩咋~求人不如求己~做住先
原帖由 二叔公 於 2009-10-22 09:24 PM 發表

車!要求咩咋~求人不如求己~做住先

明年出山.........