匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

回復 #736 13008 的帖子

皇上你好.........小妹問安
小妹愚昧.......... 未能明白皇上詔書講咩!請直言

回復 #738 過客1 的帖子

放心啦.............. 今次如你同在既係財神爺

回復 #742 kaiok33 的帖子

咁我買多套〝阿媽你〞西裝囉.
原帖由 kaiok33 於 2007-6-1 01:29 AM 發表
你又点看過市呀!

如果咁唔好采比我话中,明日真系企稳666楼上,劝你快D转舦做多头女司令!
因为Touch都好想跟你一齐good水,讲真个句,你几有号召力,唔好浪费人才!!
沽海无边,回头是岸!!!

回復 #743 過客1 的帖子

要財神爺照住........ 再買多幾套boss西裝都得啦

回復 #745 kaiok33 的帖子

承小姐貴言.

回復 #744 Touch 的帖子

小妹誠心多謝你的好意和抬舉
但人各有志......小妹現在對沽空信心爆柵
來日方長........... 一定有幾會的
原帖由 kaiok33 於 2007-6-1 02:33 AM 發表
小妹誠心多謝你的好意和抬舉
但人各有志......小妹現在對沽空信心爆柵
來日方長........... 一定有幾會的:handsha ...

Touch唯有耐心等待!!
Good luck!!!

回復 #747 kaiok33 的帖子

小弟也不是死硬派 會隨機應變,轉做地面部隊.

回復 #746 過客1 的帖子

五月份過了.......... .六月份又新的開始了
明天是世界兒童節.......... 祝您發發樂樂........身體健康!
緊貼狼群吧