匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

金价笨豬跳

原帖由 二叔公 於 2008-12-13 12:16 AM 發表

妳知我日日挂住玩多咖~純屬好彩~多謝各方支持就真

你人面廣姐!我第一日人呢個論壇不能回覆,就睇左你好多日la!果陣你幅相好英!
我等買飛呀~距地都睇900之上~joe哥妳睇呢
我係大淡友!所以好小call!但我會睇年結860左右!
原帖由 二叔公 於 2008-12-13 12:19 AM 發表
我等買飛呀~距地都睇900之上~joe哥妳睇呢

如果上到上次930就正la!put爆佢!
原帖由 cccho 於 2008-12-13 12:19 AM 發表

你人面廣姐!我第一日人呢個論壇不能回覆,就睇左你好多日la!果陣你幅相好英!

我都系新仔入黎玩咖~d人都呢度識咖~不過我好樣衰~覺得唔得唔好玩唔玩咖~又蠢呢~玩好耐先條屍系距~距都唔唔知笑好定喊好
原帖由 cccho 於 2008-12-13 12:23 AM 發表

如果上到上次930就正la!put爆佢!

我哥哥就話有機會在一兩日就跌曬~若有甘咖行情~joe哥請轉做好友
原帖由 二叔公 於 2008-12-13 12:23 AM 發表

我都系新仔入黎玩咖~d人都呢度識咖~不過我好樣衰~覺得唔得唔好玩唔玩咖~又蠢呢~玩好耐先條屍系距~距都唔唔知笑好定喊好

咁你有時演技又一流到冇人敢相信咖!
老細
原帖由 cccho 於 2008-12-13 12:26 AM 發表

咁你有時演技又一流到冇人敢相信咖!

點解甘講我咖
原帖由 二叔公 於 2008-12-13 12:25 AM 發表

我哥哥就話有機會在一兩日就跌曬~若有甘咖行情~joe哥請轉做好友

我都有想過做好友!但玩左冇耐,唔知波幅回位!所以次次都見位先put!